A lány alaposan felfújta az ügyet – Kenderesi barátnője

Kenderesi Tamás barátnője, Szilovics Fanni, valamint édesanyja, Kenderesiné Szűcs Ibolya a Blikknek elmondta, mindketten meg vannak győződve arról, hogy a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás ártatlan, s remélik, hogy ez hamarosan be is bizonyosodik.

Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom” – reagált a történtekre a Kvangdzsuban 200 pillangón döntőt úszó Kenderesi Tamás. 

Hárommillió von (won), mintegy 750 ezer forint lehet a kvangdzsui vizes világbajnokság után szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamásra kiszabott bírság – írja a Yonhap hírügynökség.

Szerk.: Az esetről videofelvétel van, amiből kiderülne, hogy mi is történt valójában de nem hozták nyilvánosságra. Egyelőre az ártatlanság vélelme illeti meg Kenderesit.


Mit gondolsz az esetről?

Fel lett fújva, ha nálunk történik, nincs feljelentés.
Megbocsátható bűn, majd tanul az esetből.
Szexuális zaklatás!
Kifejtem
Gépeld ide:
Create a survey with PollMaker

Fotó: Szabó Miklós

Megjegyzések